instagram-hesabini-kalici-olarak-silme

İnstagram Hesabını Kalıcı Olarak Silme

İnstagram Hesabı kalıcı olarak nasıl silinir? İnstagram hesabı nasıl kapatılır? İnstagram hesabı silme işlemi nasıl gerçekleştirilir? İnstagram hesabı silindikten sonra geri alınabilir mi? İnstagram hesabı tamamen nasıl kapatılır? İnstagram hesabını silme nasıl yapılır? İnstagram hesabını kalıcı olarak silme nasıl gerçekleştirilir?

İnstagram’da bilinen en çok yanlışlardan biri hesap dondurma ve hesabı kalıcı olarak silme işlemleridir. Kullanıcılar genellikle hesabını dondurduktan sonra artık kesinlikle giriş yapılmayacağını düşünüyor, fakat hesap dondurma işlemi sadece sizin isteğiniz doğrultusunda kısa süreliğine hesabını diğer kullanıcılar tarafından görünmeyecek şekilde devre dışı bırakmaktır. Hesabınızı tekrar açmak istediğiniz takdir hesabınıza ulaşabiliyorsunuz, fakat hesabı kalıcı olarak silme işlemi yapıldığında hesabınıza dair herhangi bir bilgiye daha sonra tekrar ulaşmanız mümkün değil.

İnstagram hesabınızı kalıcı olarak silebilmeniz için BURAYA TIKLAYIN!  Linke tıkladıktan sonra ulaşamıyorsanız eğer aşağıdaki resimde bulunan adres satırındaki linki tarayıcıya yazarak da gerekli forma ulaşabilirsiniz.

1-instagram-hesap-kapatma

Linke tıkladıktan sonra Hesabını Sil bölümü açılacaktır.  Açılan sayfada Hesabını neden siliyorsun? bölümünde seçeceğiniz bir neden olması gerekiyor. Burada seçeceğiniz nedenler arasında kısaca Başka bir şey ibaresini seçip devam edebilirsiniz. Gerekli nedeni seçtikten sonra hemen alt bölümde Devam etmek için lütfen şifreni tekrar gir bölümüne hesabınızın mevcut şifresini yazmanız gerekiyor. Mevcut şifrenizi yazdıktan sonra sayfanın hemen altında yer alan Hesabımı kalıcı olarak sil butonuna basarak hesabını kalıcı olarak silebilirsiniz.

2-instagram-hesap-silme

İnstagram hesabınızı kalıcı olarak sildikten sonra unutulmaması gereken husus, silmiş olduğunuz hesaba dair bilgilerin hiçbirine tekrar ulaşmanız mümkün değildir. Hesap silme işlemini gerçekleştirmeden önce iyice düşünmeniz gerekiyor. Hesap silme işlemi gerçekleştirdikten sonra hesabınıza ulaşamayacağınız bilgiler aşağıdaki gibidir;

  • Paylaştığınız fotoğraflar ve hikayeler
  • Göndermiş olduğunu mesajlar veya diğer içerikler
  • Arşiv bölümü üzerinde kaydettiğiniz paylaşımlar
  • Takip istekleri
  • Takip edilen kişiler veya Takipçiler
  • Hesabınızla ilgili iletişim bilgileri ve tüm veriler

Yukarıda yer alan bilgilerin tamamı silineceğinden hesap silme işlemi gerçekleştirildikten sonra verilerinizin paylaşımlarınızın veya mesajların tekrar geri gelmeyeceğini unutmamanız gerekiyor. İnstagram hesap silme işlemini mobil uygulama üzerinden gerçekleştiremezsiniz. İlgili makalede yer alan linke tıklayarak cep telefonunuzun internet tarayıcısı üzerinden İnstagram hesabını kalıcı olarak silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

 

Hakkında Erbay

Yönetici | Owner | Teknoloji Devri |

İlgili Makale

zte-h298a-modem-mac-filtreleme

ZTE ZXHN H298A Modem Mac Filtreleme (Resimli Anlatım)

ZTE ZXHN H298A Modem mac filtreleme nasıl yapılır? ZTE ZXHN H298A Modem wifi engelleme nasıl yapılır? ZTE ZXHN H298A Modem …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir